Meer informatie over Sportbundels

Sportbundels is een onlinesysteem voor alle voetbalverenigingen en Sportbundels biedt ondersteuning in de kernprocessen. Alle leden hebben altijd en overal toegang tot het onlinesysteem omdat het zich bevindt in de cloud. Wij hebben als missie veel losse software en veelgebruikte Excelbestanden te combineren in één systeem. Een goed gevulde en bijgehouden Sportbundels betekent dat uw vrijwilligers sneller en met meer plezier hun taken uitvoeren.

Ledenadministratie

€15,- per maand | Ongeacht het aantal leden.

Ons ledenregistratie proces is ongeëvenaard en past zich aan naar de wensen van elke vereniging. Zo kan de vereniging bijvoorbeeld zelf kiezen of ouders veplicht moeten registreren als een speler te jong is. Ook komt de vrijwilligersplicht bij verenigingen steeds vaker voor, mogelijkheden hiervoor zijn in Sportbundels verwerkt. U geeft aan wat uw wensen zijn en Sportbundels doet de rest.

Alle spelende leden, niet-spelende leden, vrijwilligers, bestuursleden, werknemers en ouders worden opgeslagen in uw online ledenadministratie. Deze personen zijn allemaal terug te vinden in het handige ledenoverzicht. Hierin zijn alle persoons- en contactgegevens altijd bij de hand voor alle gerechtigden.

Bij Sportbundels hebben alle leden een account om in te loggen. Hier kunnen zij zelf hun gegevens aanpassen wanneer dat nodig is zodat uw hele administratie altijd up-to-date blijft. Nooit meer achter leden aan voor ontbrekende of achterhaalde gegevens.

Alle leden overzichtelijk in de complete ledenadministratie

Juiste vrijwilligersinformatie

Uw leden benaderen om werkzaamheden voor de vereniging te verrichten zonder afgewezen te worden. Sportbundels registreert de voorkeuren en wensen van ieder lid.

Taakverdeling & tijdbesparing

Eenvoudig taken verdelen over meerdere personen. U kunt bijvoorbeeld alle leiders verantwoordelijk maken voor hun eigen team. Zo draagt iedereen zijn steentje bij.

Dynamische ledenregistratie

Nieuwe leden die zich registreren kunnen dit doen via onze dynamische registratie. Via dit formulier kan iemand zich inschrijven als spelend lid, niet spelend-lid, vrijwilliger en/of ouder.

Hoe zit het met Sportlink?

Na onze Sportlink synchronisatie heeft u alle gegevens binnen. Wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van Sportbundels zal Sportlink verder tot een minimum beperkt worden.

Altijd een ouder bereikbaar

Gegevens van ouders worden vaak voor de kinderen gebruikt maar deze raken vaak snel gedateerd. Met Sportbundels heeft u voor ieder kind altijd een ouder als contactpersoon.

Teams

€15,- per maand | Ongeacht het aantal teams.

Met de teams-module krijgt u mogelijkheden tot het aanmaken en inrichten van teams over het huidige seizoen en toekomstige seizoenen. De teams zijn zeer snel en eenvoudig in te delen met spelers en stafleden.

Op de teampagina zijn onder andere geplande activiteiten zoals trainingen en wedstrijden te vinden. Alle spelers en stafleden zijn in één oogopslag overzichtelijk inclusief contactgegevens en e-mail mogelijkheden.

Zeer eenvoudig teams indelen welke direct inzichtelijk zijn in de app

Snel en eenvoudig indelen

Dankzij onze unieke manier van teams opbouwen kunt u razendsnel uw teams indelen of aanpassen. Dit karweitje is zo gepiept maar kan ook door Sportbundels gedaan worden.

Het hele team berichten

Omdat u altijd alle gegevens bij de hand hebt, zijn deze ook direct te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een heel team met of zonder de stafleden e-mailen wanneer dat nodig is.

Een eigen thuispagina

Ieder team krijgt zijn eigen pagina met een teamfoto, overzicht van stafleden, spelerslijst en een agenda. Dit is hét overzicht voor iedere betrokken speler.

Altijd contactpersonen bereikbaar

Voor de spelers (en ouders van spelers) die contact op wil nemen met een staflid van hun eigen team, is het telefoonnummer en e-mailadres altijd binnen handbereik.

Zet iedereen in om de vereniging verder te helpen.

Kader

€15,- per maand | Onbeperkt gebruik.

De organisatiestructuur van de vereniging in kaart brengen gaat eenvoudig en snel middels een grafisch weergegeven organigram. De commissies en functies worden neergezet aan de hand van uw vereniging. De functies kunt u zelf aanmaken en beheren, zo kan iedere vereniging uit de voeten door de flexibele werking.

Het kader indelen met onze grafische organisatiestructuur

Duidelijke taakomschrijvingen

Voor iedere functie in de organisatie is er een eigen functieprofiel. Creëer duidelijkheid over wat er verwacht wordt van iedereen die een functie vervuld of wil gaan vervullen.

Lege stoelen snel opvullen

Iedere vereniging heeft te maken met vertrekkende vrijwilligers. Leden hebben met Sportbundels zicht op de vacatures binnen de vereniging en kunnen solliciteren als het functieprofiel past.

Live organisatiestructuur

De organisatiestructuur van de vereniging altijd 100% in kaart. Deze is automatisch gevuld met juiste personen en gegevens. Nooit meer omkijken naar het updaten van uw organigram.

Vertegenwoordiger aanwijzen

Geen vereniging is hetzelfde. Iedere organisatie is net weer even anders ingericht. Daarom is het mogelijk om binnen iedere commissie een vertegenwoordiger aan te wijzen.

Scouting

€15,- per maand | Onbeperkt gebruik.

Met de scouting-module kunt u talenten bijhouden die uw scouts volgen en rapporteren. Met onze manier van werken is dit snel en overzichtelijk. Met Sportbundels zorgt u voor structuur en overzicht binnen de scoutingcommissie.

Het talent wordt met diverse gegevens opgeslagen zoals voornaam/achternaam, huidige vereniging en team maar bijvoorbeeld ook het potentiële team, positie(s), dominante been en de gemiddelde cijfers van de beoordelingen van alle scouts.

Talenten scouten via sportbundels worden direct opgeslagen in de cloud

Flexibel scouten

Met Sportbundels kunnen uw scouts gewoon op locatie hun werk doen. Geen gedoe met notities of papieren maar een volledig digitale beoordeling direct in het systeem.

Cloud computing technologie

Doordat het hele systeem in de cloud werkt, worden aanpassingen direct globaal doorgevoerd. De beoordelingen zijn dus gelijk inzichtelijk voor de andere gerechtigden, zonder vertraging.

Individuele beoordelingen

Heeft u meerdere personen als scout fungeren? Geen probleem! Scouts kunnen dezelfde spelers scouten en beoordelen waarna de hoofdscout deze samenvoegt in het talentenprofiel.

Beleid als leidraad

Door het beleid van de vereniging op te nemen in Sportbundels worden alle talenten op dezelfde manier beoordeeld. De hele vereniging op één lijn.

Uw gegevens altijd bij de hand met Sportbundels!

Videobibliotheek

€15,- per maand | Onbeperkt aantal video's.

De videobibliotheek is een opslagplaats voor al uw video's. Alle wedstrijden van alle teams kunt u in onze bibliotheek plaatsen zolang u de video aanlevert. Beeldmateriaal uploaden en distribueren onder de spelers is met Sportbundels eenvoudig en zorgt voor meer betrokken spelers.

Betrokken spelers zijn een groot voordeel voor uw vereniging omdat dit staat voor verbetering, plezier en fair play. Spelers kunnen thuis verbeterpunten bestuderen en stafleden kunnen op basis van opgenomen spelmomenten tactische beslissingen nemen.

Video's in Sportbundels plaatsen en fragmenten distribueren onder leden

Verbeterpunten aanpakken

Videoanalyse wordt al jaren gebruikt op het hoogste niveau maar komt nu ook naar de amateurverenigingen. Sportbundels is laagdrempelig en daardoor voor elke vereniging een perfecte start.

Persoonlijke begeleiding

De individuele behoeftes van spelers zijn nooit gelijk. Spelers individueel beoordelen en trainen met videofragmenten zorgt ervoor dat iedereen beter word waar dat nodig is.

Geen limieten

Onbeperkt video's uploaden en onbeperkt video's bekijken. Door de manier hoe de videobibliotheek is opgezet heeft u geen beperking op het aantal video's, tevens is er geen datalimiet.

Ongekende distributie

Met Sportbundels geniet u van onze unieke manier om beelden te delen met spelers.

Beoordeling

€15,- per maand | Onbeperkt gebruik.

De technische visie van de vereniging vastleggen en uitvoeren door de hele organisatie. De beoordelingen worden gedaan aan de hand van het beleid dat uw vereniging voert. Een historie met gedetailleerde beoordelingen is goud waard voor iedere trainer.

Het technisch beleid als rode draad door uw vereniging om vooruitgang te stimuleren

De rode draad

Uw beleid zal met de beoordelingen als een rode draad door de hele applicatie lopen. Spelers, videofragmenten en talenten die gescout zijn, worden allemaal met dezelfde criteria beoordeeld.

Vooruitgang voor iedereen

Met beoordelingen worden niet alleen uw spelers betere spelers. Coaches en trainers zullen er ook nog wat van opsteken en misschien wel meer betrokken raken.

Positie specifiek beoordelen

Beoordelingscriteria worden niet alleen naar leeftijd aangepast, ook posities worden anders beoordeeld. Een verdediger en spits krijgen daardoor deels andere beoordelingscriteria.